Haber

ABD’de bir adam konferansı basıp konuşmacıya tokat attı: Karıma ne yaptığınızı biliyorum

ABD’nin Baltimore kentinde kadın doğum uzmanları ve jinekologların katıldığı bir konferansta birdenbire ortaya çıkan adam ortalığı karıştırdı. Adı öğrenilemeyen adam, Dr. William Burke konuşurken sahneye fırladı ve bağırarak doktora tokat attı.

“EŞİME NE YAPTIKLARINI BİLİYORUM”

“Eşime ne yaptığını biliyorum” diyerek olay yerine koşan adam, William Burke adlı doktoru 7 yıl önce eşine cinsel tacizde bulunmakla suçladı. Sahneye çıkıp doktora dönen adam, “Bu piç 7 yıl önce karımı taciz etti. Biliyorsunuz neler yaptı. 7 yıl önce New York’ta eşimi taciz ettiniz. Ben 7 yıl bu anı bekledim. Karım” dedi. 7 yıldır bu olay yüzünden çile çekiyor.Sen avcısın!” O bağırdı.

ÇOK KEZ TOKATLANDI

Seyircilerin nefes nefese izlediği o anlarda öfkesine hakim olamayan adam, doktora defalarca tokat attı. Doktoru cinsel tacizle suçlayıp tokatlayan adam, bu eyleminin ardından eşiyle birlikte salondan ayrıldı.

Bölge polisi olayı yerel medya kuruluşlarına doğrularken; Saldırgan ve eşi hakkında doktorun yanılmadığını belirtti. Amerikan Kadın Hastalıkları ve Doğum Üniversitesi, olayla ilgili soruşturma başlatıldığını duyurdu. Hekimin aktif olarak görev yaptığı Stony Brook Üniversitesi Tıp Merkezi de olayla ilgili resmi soruşturma başlatıldığını duyurdu.

haber-alaca.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Polatlı Evden Eve Nakliyat
Başa dön tuşu