Haber

CHP’li Salıcı: 6’lı masanın belirleyeceği kişiyi başkan yapmak boynumuzun borcu

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, “6’lar tablosuyla belirlenecek kişiyi Türkiye’nin 13. Cumhurbaşkanı yapmak ve Türkiye’nin şer tarihini değiştirmek bizim görevimizdir” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Salıcı, Gaziantep İl Başkanlığı’nın yeni binasının açılış törenine katıldı. Törene Salıcı’nın yanı sıra CHP Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan, Bayram Yılmazkaya, CHP İl Başkanı Mehmet Neşet Uçar ve çok sayıda partili de katıldı.

Açılışta konuşan CHP’li Salıcı, 6’lı tabloda belirlenecek ismin Türkiye’nin 13’üncü cumhurbaşkanı olacağını ve yaklaşan seçimler öncesi bu yolda yoğun bir şekilde çalıştıklarını söyledi. Türkiye’yi ortak akıl ve farklı siyasi geleneklerden gelen liderlerin vizyonuyla yönetmek istediklerini belirten Salıcı, “Bizim derdimiz siyasi anlayış Türkiye’nin karar verdiği şey değil. Parti liderlerinin ağırlık vermesini istiyoruz. Bu ülkenin geleceği ve Türkiye’yi yaşanabilir ve nezih bir ülke haline getirmek için, bunu yapacağız, buna fazla zamanımız yok, seçim geliyor, o seçim sürecinde çalışmak ve yapanları ikna etmek zorundayız. Böyle düşünmeyin ve sandığa götürün. 6′ Türkiye tablosunun belirleyeceği kişiyi Türkiye’nin 13. Cumhurbaşkanı yapmak ve Meclis’te çoğunluğu elde ederek Türkiye’nin şer tarihini değiştirmek bizim sorumluluğumuzdur” dedi. . Mücadeleyi sonuca götürmek istediklerinin altını çizen Salıcı, “Kemal Kılıçdaroğlu bu çabanın öncüsüdür. 6 masa ile bu emeği ortaya koyan liderimizdir. Bizler liderliğinde bu çabayı tamamlamak için buradayız. Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye’nin geleceği için bu çabayı gösterdiğini belirterek, “Türkiye’nin tüm renklerini ve bölgelerini kucaklamaya hazırız. Kimse bizden ayrımcılık beklemesin. Kimse bizden kutuplaşma beklemesin” dedi. Konuşmaların ardından il binasının açılışı yapıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Evden eve nakliyat
istanbul evden eve nakliyat
Polatlı Evden Eve Nakliyat
Başa dön tuşu